Tisdag

°

Fjärde dagen efter operationen i dag. Läkaren sa att det värsta skulle vara över på cirka tre dagar, och det stämde precis. I dag har jag inte alls haft lika ont när jag har haft foten neråt. Allt har känts mycket bättre i dag.

Tänkte nästan ge mig iväg till ”Kör för alla!” på kvällen. Skulle ha fått skjuts dit av Jimmy, och hämtning av Borzko. Och en snäll person på kören skulle hjälpa mig så jag skulle få sitta längst fram, med foten på en stol. Men jag bestämde mig ändå för att stanna hemma. Trist att missa kören, men det kändes ändå bäst att inte gå i dag. Nästa tisdag så går jag ju helt klart.

Har tillbringat större delen av dagen på min schäslong i soffan, med foten på bara en kudde, istället för tre kuddar som jag har haft tidigare.

Började på boken ”Herr Isakowitz skatt” av Danny Wattin, och läste även ut den under dagen. En mycket bra bok som kommer att få högsta betyg av mig. Recensionsdatum är inte förrän den 26 mars.

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. När han hade ätit middag, duschat, och gjort sig i ordning, så tittade vi på ett serieavsnitt. Det blev avsnitt tre av säsong två av ”The Following”.

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: