Söndag

°

I natt så sov jag rätt så hyfsat. Somnade snabbt och bra, som jag oftast gör, men vaknade sen ett par gånger under natten, och då tog det ett bra tag att somna om. Men det var ändå en rätt så bra natt, precis som fredagsnatten var, mot hur det har varit tidigare under ett par veckors tid. Men efter halvsex i morse, så gick det tyvärr inte längre att somna om. Men jag låg i alla fall kvar i sängen och vilade fram till klockan sju när jag gick upp.

Efter frukosten och morgonbestyren så gick Borzko iväg till Farstahallen även i dag för att träna. Och själv så satte jag mig och läste i min bok, precis som i går.

Borzko kom sen hem vid tolvtiden, och då åt vi lite lätt lunch, och tog en fika.

Borzko åkte sen iväg med bilen. Först skulle han uträtta ett ärende. Och sen så skulle han tvätta av bilen, tanka den, och kolla allt på den.

Och jag fortsatte att tillbringa min dag med mest bokläsning. Varvat med hushållsbestyr, datorsittande, och musiklyssnande. Läste så småningom också ut boken ”Svarta änglar” av Rebecca Chance. Recensionen är redan bloggad. 

Jimmy kom över hit vid fyratiden, och så åt vi middag tillsammans. Hämtmat från Kinahörnet i Centrum blev det i dag. En fika och en pratstund blev det också, innan Jimmy gick hem till sig. 

Började sen att läsa i en ny bok, ”Alltför nära” av Henriette Gyland. 

°

Kommer väl att läsa fram till åttatiden, då vi ska titta på ”Så ska det låta” på SVT 1. Kanske att det sen blir ett serieavsnitt också. Och sen är det väl läggdags vid tiotiden, för larmet på mobilen sätter ju igång klockan fyra. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: