Torsdag

°

Inne på nionde dagen av min förkylning i dag… Och i morse när jag vaknade så kunde jag inte prata… Fick igång rösten lite grann sen, men låter hemskt… Har svårt att få fram ljud, och rösten bara skär sig… Tur nog så jobbar jag längst inne i diskrummet den här veckan, med diskplockningen och grovdisken… Det är nog bra det, för i matsalen skulle jag inte ha kunnat göra mig hörd i dag… Tror aldrig att jag har haft en sån här hemsk röst nån gång förut… Hoppas att den kommer tillbaka tills i morgon… 

Annars så är förkylningen samma… Ingen feber nu heller… Men jag är jättesnorig, lite hostig, har jätteont i halsen, lite ont i ögonen, öronen, och huvudet… Sover dåligt gör jag också… Tionde dagen i morgon nu… Tycker att det borde börja att gå över då… Önskar att jag mår lite bättre i morgon, och att jag får tillbaka min röst… 

°

Efter arbetsdagens slut, så åkte jag direkt hem. Har sen hållit på med diverse hushållsbestyr här hemma under eftermiddagen. 

°

Nu ska jag börja att läsa i en ny bok. Och det blir väl sen bokläsning under större delen av kvällen. 

°

Lucia i morgon! 

Och i morgon kväll så ska vi till Friends Arena för en konsert med Elton John! 

°

4 Responses to Torsdag

  1. Kerstin Andersson skriver:

    Tycker att du ska gå till en läkare så du blir bättre snart. Hopplöst att det inte går över.

  2. flonkylein skriver:

    Men kära du, jag önskar du kunde ta hand om dig själv. Jag tycker du ska sjukskriva dig från jobbet när du mår så där dåligt. Det blir ju inte bättre av att du jobbar och sliter som vanligt. Du behöver nog vila. Kram och krya på dig!!!

    • @ flonkylein: Jag tar hand om mig. Jag vilar hela eftermiddagarna och kvällarna. Lägger mig tidigt. Och försöker kurera med med olika saker. Men eftersom jag inte har eller har haft någon feber, så har jag jobbat. Om jag har feber så är jag hemma. Men nu har det varit lite väl långdraget. Så går det inte över inom dom närmaste dagarna, så ska jag kontakta läkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.