Fem frågor, fem svar

°
Caroline i bloggen Bland böcker har utmanat mig att göra Fem frågor, fem svar-enkäten. Och jag gör därför enkäten, men jag kommer inte att utmana fem andra bloggare, som man egentligen ska göra. Om någon av er ändå gör enkäten, så kan ni väl skriva det i kommentarerna. 
°
Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Det var min kära cybervän Angela Müller (Angelas dagbok) som fick mig att börja blogga. Vi var vänner på Lunarstorm, och hon övergick från Lunarstorm till att börja blogga, och fick sen mig till det också. Startade min första blogg i början av 2005. Så Angela och jag har varit vänner i över åtta år nu, men vi har aldrig träffats. Numera ”umgås” vi mest på Facebook.
°
Hur väljer du ämnen att blogga om?
Jag bloggar om det mesta i mitt liv. Bokrecensionerna är det viktigaste förstås. Men också mina dagboksinlägg. Och självklart massor med fotografier. Bloggar utan fotografier och bilder är rätt så tråkiga tycker jag.
°
Vad vet de flesta inte om dig?
Jag tror att dom flesta vet det mesta om mig som jag vill lämna ut. Och det dom inte vet, det är sånt som jag inte vill lämna ut…
°
Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Oj! Svårt! Stil? Chansar lite och skriver ”enkel”, ”ungdomlig”, och ”rockig”. 😉
°
Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Läsa så klart. Det är ju mitt absolut största intresse. Men jag ser också mycket på serier och filmer. Och även på musikunderhållningsprogram. Lyssnar massor på musik. Och jag sjunger i en kör. Fotografera gillar jag också att göra. Och att gå på bio, konserter, musikaler, och teater. Och så alldeles självklart att umgås med min man, mina barn, mina föräldrar, och övrig familj och släkt.
°

4 Responses to Fem frågor, fem svar

  1. […] gör som Bim, jag skickar inte vidare till fem stycken utan säger bara att vill ni svara på frågorna så gör […]

  2. Kul att läsa dina svar, roligt att du ville delta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.