Söndag

°

I dag har det varit en riktigt slö- och slappardag för mig. Har mest suttit och läst i min böcker, och även suttit en hel del med datorn. Lite hushållsbestyr har det också blivit.

Borzko var och tränade på förmiddagen, var hemma ett par timmar under början av eftermiddagen, och åkte sen hem till sin mamma under den senare delen av eftermiddagen.

Jag var ner en sväng till ICA och handlade lite, det är det enda som jag har varit ute i dag.

Blandat väder här i dag, sol, moln, regn, och hagel. Men hela tiden har det varit kallt, kallt, och kallt med en hård vind. Känns som höst…

Läste ut en fantastiskt bra bok i dag, Sara Lövestams fjärde bok ”Hjärta av jazz”, som var precis lika bra, om inte ännu lite bättre, som hennes tre tidigare böcker. Recensionen kommer inte förrän onsdagen den fjortonde augusti.

Satte igång med ”5:2” i dag. Hade tänkt börja i morgon egentligen, men det passade mig att börja i dag istället. Kommer att blogga om vad jag äter under fastedagarna för att tipsa andra. Och jag tar gärna emot tips och råd tillbaka.

Började att läsa i en annan bok sen, ”Den osynlige mannen från Salem” av Christoffer Carlsson.

Borzko kom hem igen vid åttatiden. Då satt vi igång ett avsnitt av ”Mordkommissionen”, som vi har börjat att följa. Säsong ett, avsnitt åtta blev det i dag. (Det blev två i fredags kväll och två i går kväll också). 

Sen så gick Borzko och la sig redan vid niotiden. Han jobbar ett extra pass i morgon, på sin egentliga veckans lediga dag, och ska upp redan klockan tre. 

Jag fortsatte då att läsa i min bok, och varva med stunder med datorn. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: