Rod Stewart – Globen – 2013-06-15

°

 Rod Stewart 2013

°

Helt suverän konsert med den ”gamla gubben”! Sextioåtta år är han, men lika underbar röst har han, lika härlig utstrålning har han, och lika sexig är han fortfarande.

(Bästa på hela konserten var det visades upp ett citat på den stora bildskärmen, där han sa i en intervju som ung, att han aldrig skulle sjunga låten ”Da Ya Think I’m Sexy” som en patetisk femtioåring som parodierar på sig själv! Och nu sjöng han den som sextioåttaåring! Och lika sexig var han som när han gjorde den, som första gången som trettiotreåring! Älskar folk med självironi och som kan driva med sig själv!) 

Jag har nog aldrig sett så hög medelålder på en rockkonsert. Och jag har aldrig sett en parkerad rullator på en rockkonsert förut. Det var ju nästan så att jag kände mig rätt så ung där.

Men vilken konsert det var! Underbart med alla dessa gamla rockgubbar som är så bra fortfarande! Mick Jagger, Bruce Springsteen, Rod Stewart och en massa andra, och ungdomen Jon Bon Jovi!

Rod sjöng dom flesta av sina gamla underbara hits! Endast några nya låtar bara. Och det var faktiskt hyfsat bra drag på publiken, med allsång, jubel, klappningar.

Väldigt häftig scen var det, med coola bildskärmar och ljus. Påkostat och läckert. Och en timme och fyrtiofem minuter höll han på.

Jag hade rätt så höga förväntningar på konserten, men dom överträffades långt! Och det hade jag nog inte trott!

(Tre inlägg finns här nedanför med några (dåliga) bilder från konserten). 

°

Rod Stewart ung

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: