5:2

5-2-2 ° 5-2 

°

I morgon så tänkte jag börja med att testa ”5:2″,”5:2-fastan”, ”5:2-dieten”, ”5:2-livsstilen”, eller vad det nu egentligen heter. 

Tänkte bara höra här med mina kära läsare om det är någon som har någon erfarenhet av det? För i så fall så skulle jag gärna vilja ha tips och råd! 

°

12 Responses to 5:2

 1. Maria J skriver:

  Har också funderat på detta: Såg dokumentären på Vetenskapens värld i våras och blev intresserad. Hur tänker du äta de två dagarna med 500-600 kalorier? Såg att den svenska boken kommer ut i augusti. Kanske hänger på dig nu…..

  • @ Maria J: Ja, jag har också sett den dokumentären, fast nu i förra veckan först. Blev jätteintresserad och kände att det skulle kunna passa mig.

   Tänker köpa boken när den kommer, för jag är så dålig på engelska.

   Har gått med i två grupper på Facebook, och tänkte att man kanske kan få råd och tips där.

   Har hittat några bloggar också, och andra hemsidor.

   Jag har tänkt att äta 400-500 kcal (för det är det som gäller kvinnor), fördelad på typ tre mål, frukost, lunch och middag. Har tänkt att inte äta så mycket kolhydrater och/eller fett då, utan mest satsa på proteiner. Mest frukt, bär, och grönsaker förstås.

   Men det är så jag har tänkt nu, innan jag har börjat. Sen får vi se…

   Ja! Häng på! 🙂

 2. Maria J skriver:

  Vilka bloggar har du hittat?

 3. Åsa skriver:

  Jag har kört 52 dieten en vecka nu. Äter 500 kalorier två dagar i veckan och resten som vanligt. Det fungerar jättebra men är lite tveksam o jag verkligen kommer gå ner men det är för tidigt att veta än.
  Men man skulle ju även få bättre hälsa och det är ju toppen
  / ÅsaGåsaKlinga

 4. Majsan skriver:

  På tal om att äta …så har vi nu tack vare din blogg testat Ikeas sommarbuffe!!! Såg så gott ut på bilderna du lagt upp.Det inte bara SÅG gott ut.det VAR verkligen jättegott. Så tack för att du bloggade om det!!

  • @ Majsan: Härligt att jag inspirerade er! Och visst var det verkligen gott och prisvärt! 😀

   • Majsan skriver:

    Mycket gott å mycket prisvärt!!! Du har inspirerat mej till mkt….har faktiskt köpt en Epicare som du bloggade om i fjol….trots att jag var rädd för ökad hårväxt.Än så länge har jag iaf inte blivit skäggig =] Så tack för alla bra tips.

 5. Maria J skriver:

  Hej igen! Nu har jag inlett min första fastedag! Mycket spännande. Jag hoppas på c:a 5 kilo minus men mest på alla hälsofördelar man läst om. Är normalviktig men har lite ”handtag” och små ”bilringar” här och där….. 😉
  Gäller kanske att hålla sig sysselsatt idag så man inte hinner tänka för mycket… Men det verkar ju ha gått bra för dig förra veckan!?

  • @ Maria J: Hej! Vad roligt! Då kan vi peppa varandra! Jag kör också i dag, min fjärde dag.
   Det gick jättebra för mig dom tre tidigare dagarna. Man får dricka mycket, och äta mycket kalorifattiga grönsaker som fyller magen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: