”Kiss” – Friends Arena – 2013-06-01

°

En riktigt, riktigt grymt bra konsert var det!

Första förbandet var ”Satan Takes A Holiday”. Dom hade jag aldrig hört förut, men dom var väl helt okej.

Andra förbandet var ”Hardcore Superstar”. Dom har jag lyssnat på hel del, och tycker är mycket bra. Så deras spelning var kul att höra och se.

Och sen kom du huvudbandet ”Kiss”. Och trots att jag har lyssnat på Kiss i fyrtio (40!) år, så har jag aldrig sett dom förut. Jag har väl aldrig varit ett stort riktigt fan av dom, men jag har alltid gillat dom. Och dom är ett av dom band, som jag har tänkt att jag vill se åtminstone en gång. Och i går kväll så blev det då äntligen av.

Jag måste säga att konserten var till och med över förväntan! Tänk alla dessa rockband med alla dessa ”gamla gubbar” i! Och så bra dom är! Gene Simmons är 63 år och Paul Stanley är 61 år. Och dom andra två är något yngre. 

Så lekfulla! Och så kärleksfulla! Och dom verkar att tycka att det fortfarande är så roligt! Älskar deras kostymer, stövlar, och sminkning! Och Gene Simmons tunga! 

Bra blandning av nya och gamla låtar var det. Och dom spelade i en timme och tre kvart.

Och vilken scenshow! Det var nog den häftigaste scen som jag har sett! Lyftkranar, höjbara scener, linbana, fyrverkerier i mängder, massor med eld, jättestora bildskärmar, otroligt häftiga ljusspel, och en massa annat.

Tyvärr så är mina fotografier superdåliga. Men jag lägger in några i alla fall. På plats såg det ungefär en miljon gånger bättre ut. Vi hade bra platser också, på tredje raden på första läktaren. 

Är verkligen glad att jag köpte biljetter till Jimmy och mig till den här konserten, för det var verkligen en upplevelse. 

Filmade lite på ”Rock And Roll All Nite”, som jag har bloggat i natt här nedanför. Den blev inte heller så bra, men kul att ha i alla fall. 

°

IMG_0380

°

IMG_0388

°

IMG_0391

°

IMG_0393

°

IMG_0398

°

IMG_0412

°

IMG_0413

°

IMG_0419

°

IMG_0422

°

IMG_0423

°

Lägger in videon här också:

°

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: