”LCHF för alla i familjen!” av Katrin Zytomierska

LCHF för alla i familjen!

———

”LCHF för alla i familjen! – Katrins 52 godaste recept” av Katrin Zytomierska (2013) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Fakta)

———

”LCHF för alla i familjen! är ytterligare en fortsättning på Katrins succéböcker inom LCHF. I den första boken, Dags att bli smal!,berättade hon om hur hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF. I den andra boken, Sött och annat gott!, låg fokus på bakning av både söta och salta godsaker. Och nu kommer, på begäran, en renodlad kokbok för alla i familjen.

LCHF för alla i familjen! innehåller en blandning av recept – från väldigt enkla och snabblagade rätter till lite mer avancerade menyer för festligare tillfällen.

Katrin har den här gången tänkt ett steg längre med LCHF-kosten. Hon har tagit in influenser från andra länder och kulturer och fått till både en thaigryta och en japansk råbiff. Dessutom är det mer fokus på mannen i familjen än vad det tidigare har varit. Fläsklägg med löksås är ett exempel på det. I boken finns även recept för ”föräldern som älskar sitt barn lite mer”. Här hittar vi fiskpanetter, köttbullar i tomatsås, korv och enkel barnvänlig mat utan tillsatser och mjöl.

LCHF för alla i familjen! är skriven i samma ton som Dags att bli smal! och Sött och annat gott! Den är personlig, kul och bra att ha varje dag när man ska laga middag till sin familj.
Behåll din idealvikt och ät gott med Katrin!

KATRIN ZYTOMIERSKA, känd medieprofil, medverkar regelbundet i radio och TV. Hon skriver också tidningskrönikor och är även ständigt aktuell som färgstark debattör och en av Sveriges mest lästa och prisbelönta bloggare. Katrin bokdebuterade i januari 2012 med Dags att bli smal! – LCHF på mitt sätt, som direkt blev en bästsäljare. Idag driver hon dessutom LCHFklubben.se och två LCHF-butiker i centrala Stockholm.“

(Kopierat från lindco.se)

——–

Jag har läst båda Katrins två tidigare böcker om LCHF. Här är länkar till dom båda två.

”Sött och annat gott! – Det goda LCHF-baket”.

”Dags att bli smal – LCHF på mitt sätt”.

Nu har jag läst hennes tredje bok, ”LCHF för alla i familjen – Katrins 52 godaste recept”.

Eftersom jag själv inte äter LCHF så är det inte så lätt för mig att bedöma recepten och boken. Men som amatör så tycker jag att nästan alla recepten ser både goda ut, och verkar lättlagade. Så jag kan nog rekommendera boken till dom som är intresserade av LCHF. 

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 3,5 av 5.

———

Denna bok var en recensionsbok, i inbundet format, från Bokförlaget Lind & Co Förlag.

Här har jag bloggat om boken tidigare.

———

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.