Söndag

°

Vanliga morgonrutinerna. Jag gick upp klockan sju, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp halvnio och genomgick sina morgonbestyr. Sen blev det frukost. Och därefter så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna.

Sen gick jag iväg ut på en promenad vid tiotiden. Gick förbi Farsta Gård för att titta på ”loppisen” som var där i dag. Men det fanns ingenting som intresserade mig där. Det enda som jag är intresserad av på loppmarknader, det är ju böcker som jag inte har läst och vill läsa, och det fanns det inga där.

Underbart väder var det på förmiddagen, strålande sol och varmt. 

När Centrum öppnade, klockan elva, så gick jag dit. Köpte tre par Sloggi-trosor och sex par ankelsocker plus en stor bukett blommor, för att ge till min mamma senare.

Gick sen hem en kort stund, och sen gick jag tillbaka ner till Centrum, och mötte upp med Jimmy där, och så gick vi båda två hem till mina föräldrar. Borzko kom sen dit strax efter också, direkt från gymmet.

Pappa hade köpt tårta, och plockat en bukett liljekonvaljer till mamma. Och jag gav henne mina presenter.

°

IMG_0283

°

Satt sen ett par timmar och fikade, pratade, och tittade på en massa gamla fotografier. 

(Finns några nostalgi-fotografier mobilbloggade längre ner i bloggen.)

Vi gick sen till Jimmys lägenhet, för han skulle hämta post, och titta hur långt dom har hunnit med hans stambyte och badrumsrenovering. (Fortfarande en hel del kvar). 

På eftermiddagen var det inte så fint väder som på förmiddagen precis… Ösregn blev det… 

Jimmy följde sen med oss hem, och stannade kvar på middag. 

Sen så åkte Borzko och Jimmy iväg med bilen. Borzko skjutsade först Jimmy hem till hans tillfälliga boende i Fagersjö. 

Därefter så åkte Borzko vidare hem till sin mammas lägenhet, för att vattna hennes blommor, och kolla posten, eftersom hon fortfarande är i Kroatien. På vägen hem sen så tankade han bilen, och kollade allt på den. Och så köpte han godis med sig hem. 

Kvällen sen tillbringade vi i soffan, ätandes godis, och läsandes i varsin bok. Jag fortsatte i boken ”Bödeln Frälsaren Observatören” av Catrine Tollström. 

°

Scrolla gärna ner, för det finns massor med mobilbloggade fotografier från dagen längre ner i bloggen. Både gamla nostalgibilder och nya från i dag. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.