Tisdag

°

Efter jobbet så åkte jag direkt och hämtade upp Jimmy, och så åkte vi till Fredhäll / Kristineberg. 

Jag bodde i Kristineberg åren 1979-1983 när jag var mellan 18-22 år. Och jag var alltid lika fascinerad varje vår av alla fina häggar där. Så jag har som en liten tradition varje vår när häggen blommar att åka dit och promenera, fotografera och så äta och/eller fika på Solstugan i Fredhäll. 

Ibland åker jag själv, och ibland har jag någon med mig, och i år blev det Jimmy. Tyvärr så var det ingen sol i dag, men det var ändå rätt så varmt och skönt, och regn slapp vi. 

Vi parkerade i Fredhäll. Promenerade sen till Kristineberg, gick sen längs vattnet tillbaka mot Fredhäll, och så småningom vände vi, och gick tillbaka mot Solstugan där bilen stod. 

Och så åt vi en tidig middag på Solstugan. Och fast det var mulet, så var det så pass varmt, så vi kunde sitta på den fina altanen och äta. 

Jag åt lax med kokt potatis, sås och tillbehör. Jimmy åt en lyxig hamburgertallrik. Varsin alkoholfri öl blev det också. 

Så småningom så åkte vi hemåt igen. 

Gick upp i Jimmys lägenhet för att Jimmy skulle hämta post och titta efter hur det går med hans stambyte. Och med det så går det vääääldigt låååångsamt… 

Jimmy hämtade sen ut ett paket på Hemköp, och efter det så skjutsade jag honom hem till hans tillfälliga boende i Fagersjö. 

När jag kom hem så höll jag först på med lite diverse hushållsbestyr. Och så småningom så blev det soffan med datorn, boken, musiken, och iPhonen. 

Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. 

°

Lite senare så ska vi nog se på veckans avsnitt av ”Game of Thrones” på HBO. 

°

Bilder från dagen finns nedanför. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: