Söndag + Måndag

°

I går, söndag, så gick jag upp klockan sju som vanligt på lediga dagar, duschade, och gjorde mig i ordning. Vid halvniotiden så gick Borzko upp, och när han var klar med sina morgonbestyr så åt vi frukost. Borzko stack sen iväg till Farstahallen för att träna.

Själv så tränade jag en sista gång på dom tolv låtarna som vi skulle sjunga på konserten, och så gjorde jag mig i ordning för dagen.

Strax före halvelva så gick jag till Centrum, och så tog jag tunnelbanan mot stan. Gick av vid Slussen, och mötte upp med min syster där, och så tog vi färjan över till Djurgården. Promenerade sen bort till Cirkus, där ”Kör för alla!”s tre konserter skulle vara.

Uppsalas kör skulle uppträda klockan tolv, och Stockholmskören var delad i två delar, och skulle sjunga klockan två och klockan fyra. Syrran och jag skulle sjunga klockan två, men vi tyckte att det kunde vara kul att för en gångs skull också sitta i publiken, så vi hade köpt biljett till den första konserten.

Jätteroligt var det att få se och höra ”från andra hållet”!

När den konserten sen var slut, vid ettiden, så samlades vi på scenen med vårt konsertgäng. Vi tränade lite, och gick igenom lite inför uppträdandet.

Och klockan två sen så var det dags för en av årets höjdpunkter! En timme ungefär höll vi på, och jag har ju redan bloggat arton fotografier och fem videofilmer från konserten. Gästartister den här gången var ju Petra Marklund och Pugh Rogefeldt.

Borzko, Pappa, Jenny, och Mathias var där och tittade. Även Mamma och Jimmy hade biljett, men var inte där. Mamma kände sig inte bra, och ville inte gå med. Och Jimmy var ute på en kompis föräldrars landställe över helgen.

När konserten var slut, så åkte jag bil hem, eftersom Borzko hade åkt den in.

Middag blev det när vi kom hem. Och sen blev det slappande resten av kvällen, mest med datorn. Var jättetrött, och la mig tidigt.

°

I dag, måndag, så jobbade jag förstås som vanligt. Två personal borta, men vår deltidsvikarie var där. 

Åkte hem direkt efter jobbet, och Borzko var hemma när jag kom hem, eftersom han hade sin veckans lediga dag i dag, som nästan alltid på måndagar. Blommor till mig stod på bordet när jag kom hem, och då blir man ju glad förstås! 

Strålande solsken och varmt, så jag och Borzko satt sen nästan hela eftermiddagen ute på balkongen. Solade, fikade, pratade, läste, och satt med datorn. 

Middag vid halvfemtiden. Och efter det så åkte Borzko iväg. Först skulle han hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. Och sen skulle han åka direkt till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll. 

Jag fortsatte att njuta av den underbara dagen ute på balkongen. 

När det sen blev moln, skugga och svalt, så gick jag in. 

Satt sen resten av kvällen mest med datorn, musiken och iPhonen. 

Men började också att läsa i en ny bok, ”I farans riktning” av Viveca Sten.

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: