Lördag

°

I går så tillbringade vi förmiddagen med veckostädning och veckohandling. Och när vi var klara så hann vi även med lite slappande i solen på balkongen.

Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi tillsammans med familjen och släkten på en Ålandskryssning!

Pappa fick kryssningen i present av oss när han fyllde 89 år i januari. Och i går så var det äntligen dags. Vi hade varit lite oroliga över om mamma skulle orka följa med, eftersom hon inte har mått så bra på senaste tiden. Men hon hade en bra dag i går, och kom med, och hade stor behållning av resan.

Vi var fjorton stycken som var med: jag, Borzko, mamma, pappa, Jimmy, Jenny, Jennys pojkvän Mathias, min syster Anette, Anettes sambo Kenneth, min systerson Mathias, min systerdotter Maria, Marias sambo Patric, Maria och Patrics dotter Nova, och Maria och Patrics son Razmus. Fjorton stycken mellan ett år och åttionio år, och jag tror att alla tyckte att resan var väldigt lyckad.

Vi åkte bil till Kapellskär, och det tog cirka en och en halv timme. M/S Rosella avgick klockan tre, och då åt vi middag i à la carte-restaurangen. Två och en halv timme tog resan till Mariehamn, där det blev ett kort stopp för av- och påstigning, och sen vände båten tillbaka igen, och kom till Kapellskär vid åttatiden. Fem timmars kryssning var alldeles lagom.

När vi hade ätit klart i á la carte-restaurangen så satt vi sen resten av tiden i Dansbaren. Ett bra coverband spelade, som hette Looking Back Band, och dom körde Vinylpartaj. Bra dansant musik som passade oss alla!

Och, OJ!, vad vi dansade! Nästan alla var uppe och dansade större delen av tiden! Så roligt! Och så roligt att mamma orkade med att dansa i dag! 

Nova och Razmus var även en hel del i Ville Vikings Lekhörna. Och en hel del inköp i Taxfree-shopen blev det för dom flesta också. 

När vi kom tillbaka till Sverige, så skjutsade vi alla hem, och vissa, som skulle fortsätta att festa, körde vi in till stan. 

Borzko och jag var hemma vid strax före tio. Då satte vi igång det första avsnittet av tredje säsongen av Brottet. Men vi orkade bara med ett avsnitt, för vi var trötta efter dagen. 

En mycket, mycket, lyckad resa var det! Så kul att alla kunde komma med! Och jag är så stolt, glad, och tacksam över min underbara familj och släkt! 

Här kommer sju bildcollage från resan: 

°

IMG_9547

°

IMG_9549

°

IMG_9555

°

IMG_9557

°

IMG_9559

°

IMG_9561

°

IMG_9563

°

4 Responses to Lördag

  1. gunilla skriver:

    Vilken fin dag och resa med släkten. Vad roligt att mamma orkade följa med och även ta sig en svängom!
    Kram!

  2. Majsan skriver:

    Verkar varit en topperesa =)) Roligt när alla åldrar trivs och har trevligt ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.