Fredag

°

I morse så larmade min mobil klockan sju, som nästan alltid på mina lediga dagar. Borzko hade gått upp klockan halvfem, och åkt iväg för att jobba. Jag duschade, gjorde mig i ordning, och sen åt jag frukost.

Sen så tillbringade jag förmiddagen hemma. Jag höll på med diverse hushållsbestyr, bland annat så tvättade och tumlade jag två maskiner med tvätt. Jag lyssnade mycket på Bon Jovis nya skiva, ”What about now”. Jag läste ut boken ”En rasande eld” av Andreas Norman. Jag började att läsa i boken ”Jakthistorier” av Liselott Willén. Jag satt lite i hörnet på balkongen och solade ansiktet. Och jag satt en del med datorn.

Vid ettiden så kom Borzko hem från jobbet, för han jobbade bara en kort dag i dag. Efter att han hade duschat och gjort sig i ordning, så gick vi ner till centrum. Först så köpte vi två påskbuketter på Torget och gick hem till mina föräldrar med dom. Stannade bara en kort stund och pratade lite, och sen gick vi igen.

Handlade sen fyra plastkassar med mat på ICA. Och efter det så köpte vi blommor på Torget igen. Den här gången blev det fyra andra sorters buketter, och till oss själva. Ställde två buketter i varje vas, och har en i köket och en i vardagsrummet. Och det är faktiskt det enda ”påskpyntet” som vi har här hemma.

Vi åt sen middag vid fyratiden. Och efter det så satte vi oss och slappade i soffan, med datorer, iPhones, och böcker. Jag läste sen så småningom ut även boken som jag började på under förmiddagen, ”Jakthistorier” av Liselott Willén.

°

Snart så ska vi plocka fram en massa gott att äta, och så ska vi titta på premiärprogrammet av ”Let’s Dance” i TV4. Efter det så tittar vi nog på ”En helkväll med Jonas Gardell” som vi spelar in, eftersom det går samtidigt i SVT1.

°

(Finns mobilbloggade fotografier sedan tidigare under dagen, som vanligt).

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: