God Morgon.


Heeeelt slut i går. Gick och la mig redan klockan tio, trots att det var fredagskväll. Jag som alltid lägger mig vid tolv-ettiden på helgerna. Och har nu sovit i hela nio timmar, jag som aldrig brukar sova mer än sex-sju timmar. Men jag behövde nog det efter den här arbetsveckan.

20130112-074028.jpg

4 Responses to God Morgon.

 1. MariaJ skriver:

  Samma här! Däckade vid 22 och har sedan sovit riktigt djupt. Har ofta ont i huvudet när sömnen blir så tung och lång så nu får jag kurera med lite kaffe! Men utvilad är jag sannerligen! Hoppas du får en härlig helg så du kan hämta kraft 🙂

  • @ MariaJ: Ja, jag får också ofta ont i huvudet när jag sover (för) länge. Känner mig lite tung i huvudet nu, men inte så mycket. Hoppas att det går över med andra koppen kaffe nu.
   Tack! Ha en härlig helg du också! Själv ska jag göra ABSOLUT INGENTING! 🙂

 2. Camilla skriver:

  Var också helt slut igår och jag jobbar helg så väldigt opassande! Gick dock och lade mig 21.30 och gick upp 08.00. Kul att få se ditt badrumsskåp, alltid roligt att se vad människor har där inne! 🙂 Jag gillar ditt nya sätt att blogga (jag gillade ditt gamla sätt också), helt plötsligt känns dina dagar helt annorlunda! Kul med mycket bilder!

  • @ Camilla: Haha! Ja, det kanske är lite avslöjande att visa badrumsskåpet! Men jag har ännu ett skåp under handfatet. Och så har jag även en massa saker, som egentligen är badrumssaker, i ett skåp i hallen precis utanför badrummet.

   Kul att du gillar med ”nya sätt att blogga”! Känns bra just nu i alla fall! Hoppas på att det blir fler bilder! För det gillar jag själv när jag läser bloggar! Tråkigt med bildlösa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.