Torsdagen den 15 november

°

I morse hade jag sovmorgon, för jag skulle på kurs istället för att jobba. Det var den andra halvan av kursen ”Service och bemötande” i regi av MatKompetens. 

Klockan sju stod jag på tunnelbaneperrongen och tog det här kortet: 

Sen blev det förseningar… Fick sitta vid Gullmarsplan i femton minuter och vänta… För det var något strul vid Skanstull. Så istället för att vara framme vid kvart i åtta, som jag hade beräknat, så kom jag fram till kurslokalen en minut i åtta! Kom i tid i alla fall! 

Kursen höll på mellan åtta och tolv, och den var bra tyckte jag. 

Sen så promenerade jag i det soliga men blåsiga vädret. Från Fridhemsplan och till T-Centralen. En halvtimme tog det ungefär. (Här är länk till blogginlägget med RunKeeper). Var inne i ECCO-affären vid Plattan, men hittade inget intressant. Och sen åkte jag hem till Farsta. 

Under eftermiddagen så blev det mina vanliga sysslor: lite hushållsarbete, lite wordfeudspelande, lite musiklyssnande, lite körsångstränande, lite datorsittande, och massor, massor med bokläsande. 

Läste ut boken ”Springfloden” av Cilla & Rolf Börjlind. (Recensionen är redan bloggad). Och sen började jag att läsa i boken ”Alltings början” av Karolina Ramqvist. 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden i dag. Och resten av kvällen blev det slappande i soffan för oss båda, med böcker, datorer, och iPhones. 

°

Fredag i morgon! Wiieee!!!! 😉 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: