Fredagen den 19 oktober

°

Efter en jobbig arbetsdag, och en jobbig arbetsvecka, så åkte jag direkt hem. Och för första gången på en vecka så skulle jag inte renovera, shoppa, fixa, packa, flytta, eller göra någonting alls med Jimmys nya lägenhet. Skönt att ha en ledig eftermiddag och kväll. 

Eftermiddagen tillbringades till största delen i soffan, tillsammans med en bok. Jag har ju inte hunnit med att läsa på en hel vecka, så det kändes så skönt att krypa upp i soffhörnet och läsa, läsa, och läsa. 

Lite hushållsbestyr blev det också. Och lite datorsittande. Och även lite wordfeudspelande. Lyssnade som vanligt också mycket på musik på Spotify. I dag så kom äntligen Peter LeMarcs nya skiva till Spotify, så den lyssnade jag då på några gånger. 

Borzko kom hem från jobbet vid sextiden, och då åt vi middag. Sen blev det återigen slappande i soffan, och då även för Borzko. 

Klockan åtta så satte vi igång teven, för att titta och lyssna på X Factor. En massa gott att äta och dricka blev det då också förstås. För mig blev det, som nästan alltid, Ben & Jerrys Cookie Dough, Estrellas Vickningschips, och Fun Light Elderflower Lemon. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: