Lördagen den 15 september

°

I går var det en mycket, mycket trevlig och mysig dag. Härligt väder, skön promenad, två stycken fikande med olika personer, biobesök, och umgänge med fyra av dom fem personer som står mig närmast och är mig kärast. Bara umgänge med Jimmy saknades, men honom träffar jag mest av alla annars (utom Borzko förstås). Så det blev en riktigt härlig lördag i går! 🙂 

°

Gick upp klockan sju i går morse, duschade, och gjorde mig i ordning. Efter att Borzko hade gjort sina morgonbestyr så blev det frukost. Borzko stack sen iväg ner till Farstahallen för att träna. Och själv så satte jag mig en stund och läste i min bok, ”Bortom varje rimligt tvivel” av Malin Persson Giolito. Sen klockan tio så lyssnade jag på ”Melodikrysset”. Missade den sista frågan i dag, dubbeln nere i högra hörnet. Någon som vet vad det skulle vara där kanske?

Sen klockan elva så gick jag iväg till Centrum för att möta upp med mina föräldrar. Och så gick vi på en promenad ner mot sjön Magelungen. Det blev en långsam promenad i dag, för Mamma kände sig trött, yr, och konstig i huvudet i dag.

 

Här är vi vid Farsta Gård, där Mamma och Pappa matar änderna med bröd.

 

Vi gick sen in i Farsta Gård för att fika. Borzko var då klar på gymmet, som ju ligger precis bredvid, och kom och mötte upp med oss då. Satt sen där i någon timme och pratade. Jag drack kaffe och åt en leverpastejsmörgås.

 

Sen när vi var klara så kom även Jenny dit och mötte upp med oss.

Borzko åkte sen i väg i vår bil i ett ärende som han skulle uträtta.

Min Pappa promenerade mot Centrum för att handla.

Och jag, Mamma, och Jenny åkte iväg i Jennys bil. Vi skjutsade hem Mamma, och följde med henne upp en kort stund. Och sen åkte jag och Jenny till Centrum.

Jag och Jenny gick då och fikade på Café Maja. Skönt ute var det, så vi kunde sitta ute och fika. Och det var nog antagligen sista fikat ute för i år. Jag drack en caffe latte och åt en havrekaka.

Sen blev det lite shopping och tittande på lite allt möjligt. Jenny handlade lite i dag, men jag köpte faktiskt ingenting i dag. Jo, jag handlade fyra stycken alkoholfria cider på Systembolaget. Tänkte att det skulle vara kul att testa dom till kvällen. Drack sen två av dom, Xider och Briska, och dom var jättegoda. 

Köpte också en ny chokladkaka att smaka, Marabou Crunchy Corn. Den var god, men inte lika god som favoriten Marabou Digestive och nästfavoriten Marabou Daim. 

Sen åkte vi iväg med Jennys bil, för hon ville tvätta den. Först till Statoil i Högdalen, men där var biltvätten trasig. Så då åkte vi till Statoil i Sköndal, där det blev först tvätt i biltvätten, och sen städade Jenny ur bilen lite inuti.

 

Vi åkte sen till Farsta, där Borzko mötte upp med oss, för Jenny skulle få en el-dyna till bilen av oss, som vi hade köpt henne, så hon kan hålla rumpan varm i vinter. Sen sa vi hejdå och Jenny åkte iväg.

Borzko och jag åt då middag, och sen satt jag en liten stund med datorn.

Vid femtiden sen så åkte vi iväg i bilen. Och så åkte vi, (som nästan varje helg), till Heron City för att se på bio.

Vi hämtade ut biljetterna först, och sen gick vi till Media Markt där Borzko köpte sig en ny bluetooth till sin iPhone.

Halvsju började filmen, och det var ”Resident Evil – Retribution – 3D” som vi såg. Och den var jättebra.

Filmen var jättebra, men tyvärr var det lite strul. Efter en kvart så avbröts filmen, sen fick vi vänta i ungefär tio minuter, och så fick vi se filmen från början igen. Och i slutet av filmen så var det inga eftertexter med. Lite tråkigt när det strular.

Hem igen sen efter att filmen var slut. Och så dukade vi fram lite gott att äta och dricka. Sen så tittade vi på ”Körslaget” som vi hade satt på inspelning medan vi var borta.

Och efter att ”Körslaget” var slut så tittade vi på två avsnitt till, nummer sju och åtta, av den danska kriminalserien ”Den som dräper”. Mycket bra serie som helt klart kan rekommenderas. Den gick tydligen på teve förra hösten, men vi följer ju aldrig serier på teve, eller ser film på teve. 

Sen blev det sängen vid tolvtiden. Trött och glad efter en mycket trevlig dag. Och det behövde jag verkligen ha efter den otroligt tuffa arbetsveckan. 

°

9 Responses to Lördagen den 15 september

  1. Serien Den som dräper är riktigt bra… såg den när den gick på TV…

  2. Leffe Granlund skriver:

    Ett tips, gå in och gör ett klagomål till SFs kundtjänst. Då kommer ni få skicka in biljetterna och får nya gratisbiljetter till annan valfri film 🙂

  3. […] I går var det en dag som jag gjorde massor med olika saker, träffade många människor, var ute my…  […]

  4. Mimmi skriver:

    chansa o skicka in klagomål i alla fall .-) och du har ju bild på biljetten och texten här i bloggen som bevis på att ni var där ! Konstigt att de inte gav någon information om ersättning när ni var där. Ett bra företag skulle stå och dela ut ersättningsbiljetter med godispåse vid utgången :-). Så skicka in för det är ju inte gratis att gå på bio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: