X-lash

 

°

Har läst om X-lash på nätet, men har nog inte riktigt trott på det. Är oftast lite skeptisk och tror oftast att det är överdriven reklam. 

Men nu vet jag mycket väl att det faktiskt fungerar! För mina ögonfransar har blivit mycket längre! Inte tjockare, och inte mörkare, men faktiskt mycket längre! 

Jag fick en X-lash av Jenny den 16 juni. Använde den sen varje kväll fram till den 7 juli. Därefter så använde jag den inte, och sminkade mig heller inte, på nästan en månad. Jag märkte ingen skillnad när jag inte sminkade mig, eftersom mina ögonfransar fortfarande är väldigt tunna, och framförallt ljusa, så dom knappt syns. 

För ett par dagar sedan, så började jag att sminka mig igen, och det var då jag märkte skillnaden! Mina ögonfransar är mycket, mycket längre! 

Så nu har jag börjat att använda den varje kväll igen. Och jag kan verkligen rekommendera er att testa produkten. Jag använder min både på övre och nedre fransraden, och det är stor skillnad på bägge. 

Tyvärr så är det ju bara längden som har förändrats på mina fransar, men det kan ju vara olika för olika personer. Så det kan ju faktiskt också vara sant att vissa även får tjockare och mörkare fransar. 

Men jag är i alla fall supernöjd över resultatet! Och kommer definitivt att fortsätta att använda X-lash! Och rekommenderar produkten varmt! (Och jag är inte sponsrad på något sätt!) 

°

4 Responses to X-lash

  1. Gunilla skriver:

    Har aldrig trott på detta, men hört att det kan vara bra. Skall kanske prova då när du säger att det märks, skadar inte att testa.
    Vem vill inte ha långa svepande ögonfransar.

  2. Majsan Ekberg skriver:

    Låter som något jag oxå måste testa….Tack för tipset!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.