Fredagen den 27 juli

°

Har haft lite ont i halsen i ett par dagar, och i morse när jag vaknade så hade det blivit mycket värre… Kände mig lite trött och hängig också.

Tänkte åka till stranden, eftersom det var soligt och varmt ute, men eftersom jag inte mådde så bra, så blev det en dag på balkongen istället.

Har suttit på balkongen större delen av dagen. Läste ut boken ”Konsten att vara kvinna” av Caitlin Moran, och började sen att läsa i boken ”När gud var en kanin” av Sarah Winman.

Satt lite med datorn ibland också. Och spelade lite spel i mobilen. Gick in ibland och höll på med diverse hushållssysslor också.

På eftermiddagen så gick jag ner en sväng till Centrum, och hämtade ut ett bokpaket, och handlade lite matvaror, på Hemköp.

Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. 

Satt sen med våra datorer och jag lärde Borzko lite om Facebook och Spotify eftersom han först i går gick med i båda två. 😉 

°

Nu ska vi titta på OS-invigningen. Och det är också det absolut enda som jag ska se av OS! Inte en endaste sportsändning kommer jag att se. Men möjligtvis avslutningen sen! 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: