Fredagen den 6 juli

I dag har jag varit hemma hela dagen. Inne i lägenheten men också ute på balkongen. Det har varit varmt och skönt hela dagen, men tyvärr igenmulet nästan hela dagen, med bara små solglimtar. 

Vi har bara gjort en massa ”nytta” i dag. Dammsugit, torkat golven, skurat badrummet och balkongen, putsat speglar och glasytor, sopsorterat, pantat, handlat lite, tankat och fixat i ordning bilen, programmerat den inspelningsbara digitalboxen, skrivit ut papper inför resan, skrivit ut nya adressetiketter till väskorna, tvättat lakan, tvättat handdukar, tvättat kläder, hämtat resväskor från källaren, och säkert en massa andra små saker som jag inte kommer ihåg just nu. 

Med andra ord så har vi förberett oss och lägenheten inför vår kommande resa i morgon. 

Men vi har också suttit och läst en hel del i våra böcker, på balkongen. Jag läste ut en bok, som jag har bloggat en recension på tidigare i dag. 

Packat har vi INTE gjort. Det gör vi i morgon, för vi har gott om tid till det då. Vi ska inte åka förrän vid fyratiden härifrån Farsta. 

Jimmy var här en kort stund efter jobbet, för att lämna en sak, och hämta en annan sak. 

Nu är klockan kvart över sju, och vi sitter och slöar i soffan med våra datorer. Ingenting intressant på teve, så vi ska snart sätta igång en dvd-film, och ta fram lite gott att äta. 

P.S! OBS! Till ”alla bovar och banditer” så kan jag ju meddela att Jimmy kommer att bo här i vår lägenhet en hel del framöver! Förmodligen kanske hela tiden som vi är borta! För då blir det nytta med nöje! Han passar vår lägenhet! Och han får bo lite större, med solig balkong, tvättmaskin i lägenheten, och nära tunnelbanan när han ska ut och roa sig! OBS! D.S! 

5 Responses to Fredagen den 6 juli

 1. Gunilla skriver:

  Är också så att man vill ha städat och ordning när man kommer tillbaka.
  Får önska en riktigt trevlig resa med sol och bad och god mat.
  Kram

 2. Ylva skriver:

  Trevlig resa 🙂

 3. […] Fredagen den 6 juli  […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.