Lördagen den 26 maj

I morse så larmade min mobil redan klockan sex, trots att det var en ledig dag. Jag gick då upp, duschade, gjorde mig i ordning, och åt sen frukost. En kort datorstund hann jag också med. 

Vid strax före åtta så gick jag hemifrån, för att ta tunnelbanan som gick in mot stan klockan åtta. Jag hade stämt träff med Jenny vid Rådhuset klockan halvnio. Hon skulle fixa ett pass, och passexpeditionen vid Rådhuset hade öppet mellan nio och två. Hon ville vara där i god tid, vid halvnio, för hon hade läst i tidningen att det var långa köer och långa väntetider just nu. 

Och vi kom dit vid halvniotiden, och samtidigt ungefär så kom det två andra familjer dit. Och vi möttes av en lapp på dörren… ”26/5 Pingstafton har passexpeditionen stängt”… 😦 Inte hade vi haft en tanke på att det kunde vara stängt i dag. Och det hade inte dom andra familjerna heller. För det är ju ingen röd dag i dag. Till och med Systembolaget var ju öppet i dag… 

Ja, det var ju bara att gå därifrån då… Och Jenny får fixa sitt pass en annan dag. Vi promenerade istället in mot City. En riktigt vacker förmiddagspromenad blev det. 

I väntan på att sen affärerna skulle öppna klockan tio, så gick vi och satte oss på uteserveringen på ett café. Varsin god macka med stekt ägg och skinka tog vi, och så kaffe förstås. 

 

Och klockan tio sen så blev det shopping! Jag köpte mig en svart/mönstrad bikini på Stadium plus en vit jeansjacka på Gina Tricot. Men det har jag redan bloggat ett inlägg om. 

Jenny shoppade en hel del. 

Sen så hände något oväntat och trevligt. Jag träffade på en ”gammal cybervän” som jag har haft kontakt med i flera år, först genom våra bådas bloggar, eftersom vi båda två skriver bokrecensioner. Och numer också via Facebook. Hon bor inte i Stockholm, och var bara här på ett besök några dagar, och så stötte vi på varandra helt apropå! Jättekul var det att ses i verkliga livet! 

Vid tolvtiden så hade Jenny och jag shoppat klart. Hon åkte då iväg till sitt jobb en sväng, för hon hade ett ärende dit. Och jag åkte hem. 

Borzko var hemma när jag kom hem vid halvettiden. Han hade nyss kommit hem från gymmet. 

Vi åkte sen iväg igen vid strax efter ett. Nu i bilen, och mot Heron City i Kungens Kurva. 

Först hämtade vi ut våra biljetter, och sen så gick vi en promenad i det fina vädret i väntan på att filmen skulle börja. 

Filmen vi såg var ”Men in Black – 3D”. Och den var bra! 

Filmen var slut vid kvart i fem, och då åkte vi hem till Farsta. Middag åt vi direkt då. 

Efter middagen så sjöng jag igenom alla låtarna en sista gång inför morgondagens konsert på Hovet. 

Satte mig sen och betalade räkningar och fixade överföringar. 

Och efter det så blev det en datorstund i soffan innan kvällens musiktävlingstittande. 

2 Responses to Lördagen den 26 maj

  1. […] Vi åkte sen till Borzkos jobb, där jag lämnade av honom, för han skulle hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. Jag fortsatte sen till Jennys jobb, och hämtade upp henne när hon slutade klockan fyra. Och vi åkte sen till Haninge Polisstation för att Jenny skulle fixa pass. (För andra gången, för det gick ju inte så bra sist…).  […]

  2. […] (Här är en länk till det första försöket). (Och här är en länk till det andra försöket). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: