Torsdagen den 17 maj

I morse så larmade min iPhone klockan sju. Borzko hade gått upp redan klockan fyra och åkt iväg för att jobba. Jag duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det frukost. Efter det så höll jag på med diverse hushållsbestyr här hemma.

Vid tiotiden sen så kom Jimmy hit. Han jobbade också i dag, och hade vägarna förbi här, så han stannade en stund på lunch och fika.

Lastbilen parkerade han på parkeringen på Farstaplan i Centrum.

När Jimmy hade åkt iväg för att jobba igen, vid elvatiden, så gick jag till Centrum och tog tunnelbanan in mot stan. Jag åkte till Kristineberg för att traditionsenligt titta på dom vackra, stora, väldoftande, och många häggarna som växer där.

Jag bodde i Kristineberg åren 1980-1983, och brukar oftast åka dit en gång på försommaren för att promenera. Brukar ofta också fika eller äta på Solstugan i Fredhäll, men det hoppade jag över i dag, eftersom jag var ensam, och tidig.

Här kommer åtta fotografier från Kristineberg och Fredhäll.

Efter den lilla promenaden, (här är en länk till ett bloggat inlägg med RunKeeper-karta), så åkte jag hem till Farsta igen.

Lite shopping av några småsaker blev det då. Clas Ohlsson, Överskottsbolaget, Doc Morris, och Hemköp blev det som fick besök av mig.

När jag kom hem så satte jag mig på balkongen och solade en stund. Sol och moln om vartannat, och ganska så blåsigt med kall vind. Men jag solade i alla fall ansiktet i någon timme.

Gick sen in när jag tyckte att det blev lite väl svalt där ute. Satte mig då och läste lite i min bok.

Borzko kom sen hem från jobbet vid femtiden, och då åt vi middag. 

Nu blir det slappande i soffan för oss båda resten av kvällen, med böcker och datorer. Kanske också att vi sätter igång en dvd-film. 

2 Responses to Torsdagen den 17 maj

  1. Gunilla skriver:

    Sitter och tittar på dina vackra bilder. Vilka vackra blomster och härliga färger. Det är verkligen vackert ute nu, alla dessa vårblommor och nu snart är det dags för liljekonvaljerna att slå ut.
    Har ett gäng på tomten som sprider sin fina doft.
    (Ja,man kan läsa i alla väder.) Tur är det.Hi hi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.