Måndagen den 23 april

Den här veckan jobbar jag med mellanmålet, så då jobbar jag mellan sju och tre istället för som vanligt mellan sex och två. 

Borzko skjutsade mig till jobbet i morse, eftersom vår bil skulle in på verkstad i dag. 

Och sen kom Jimmy och hämtade mig, eftersom vår bil inte var färdig ännu då. 

När vi kom hem, så åkte Borzko och Jimmy iväg för att hämta bilen, för då var den klar. 2.700:- gick reparationen på den här gången. Och nästan exakt lika mycket hade Borzko betalat hos tandläkaren tidigare på dagen. Fem och ett halvt tusen gick iväg på nödvändiga men tråkiga saker i dag. 

Borzko hade även veckostädat under dagen. Och Jimmy hade varit hos oss och lånat tvättmaskin och torktumlare. 

Jag gick iväg till Centrum och till Nordea till klockan fyra. Jag hade bokat ett möte med min personliga bankman (som är en bankkvinna) för att få lite hjälp med min och Borzkos deklaration. Satt där i ungefär en timme, för vi fixade med lite annat också. 

Efter att Borzko och Jimmy hade hämtat vår bil, så skjutsade sen Jimmy Borzko till jobbet, för att han skulle hämta hem sin lastbil. Och efter det så åkte Jimmy hem till sig i Fagersjö. 

Och sen vid sextiden så stack Borzko iväg igen, den här gången till Söderstadion för att se Hammarbys andra hemmamatch för i år. Han kommer väl hem vid tiotiden sen.  

Jag höll på med lite diverse hushållsbestyr här hemma en stund först. Och sen så småningom blev det soffan tillsammans med boken, datorn, och iPhonen. 

2 Responses to Måndagen den 23 april

  1. Gunilla skriver:

    Ja, det är lätt att bli av med pengarna när man har bil. Alltid något, är det inte däck så är det något annat.
    Blev av med 7000 när jag hämtade glasögonen i dag. Brukar tänka det är värre om man inte har pengarna när det rinner i väg.

    • @ Gunilla: Ja, vi har haft mycket ”tråkiga” utgifter på senaste tiden. Nya dyra glasögon till mig. Flera reparationer på bilen. Dyra tandläkarbesök för både Borzko och mig. Och så har vi ju köpt frys, kyl, spis, och nya sängar. Nu måste vi nog hålla igen lite ett tag! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: