Söndagen den 26 februari

I dag har jag mått mycket bättre. Nästan så bra så att jag nästan gav mig iväg ut på en promenad. Men bara nästan. Det blev istället ännu en vila-upp-mig-dag i soffan. 

Har läst mycket i min bok. Surfat runt lite med datorn. Spelat lite wordfeud. Lyssnat på massor med musik. Och bara tagit det lugnt. 

Njutit av det vackra vårvädret har jag faktiskt också gjort, trots att jag bara har varit inne. Mysigt att se ut på vår vackra utsikt genom våra stora fönster, och sol har vi ju från tidiga morgonen och in på kvällen. 

Känner mig mycket, mycket bättre. Fortfarande inte helt bra. Men jag tror inte att jag smittar längre, och jag tror nog att jag ska orka med att jobba i morgon. 

Jag har inte ont i kroppen längre, inte heller ont i halsen, öronen, ögonen, och huvudet. Jag hostar fortfarande ibland, och då river det lite i halsen. Och så är jag fortfarande lite snorig. Men jag är nog ännu bättre tills i morgon. 

Några fotografier från i dag: 

Fortfarande så åker man långfärdsskridskor på sjön Magelungen… Fattar inte hur dom vågar… 😦 

Snygga tunnelbanevagnar åkte förbi i dag.  🙂 

Och så solnedgångskort förstås! 😉 

8 Responses to Söndagen den 26 februari

 1. Angela skriver:

  Härligt att höra! Min tycks vara mer segdragen 😉

 2. Gunilla skriver:

  Hej Bim!
  Det känns skönt kan jag tro när det onda lämnar kroppen.
  Du är nog trött och slut när du kommer hem i morgon.

  Det var färggranna vagnar, riktigt snygga. Fin utsikt har du.
  Jag som inte åker hiss skulle nog få motion så det räcker om jag bodde så högt.

  Kram/Gunilla.

  • @ Gunilla: Ja, det är skönt, jag är trött på att vara sjuk nu. Det kan det vara värt att vara helt slut i morgon, för jag vill jobba i morgon.

   Ja, lite kul med annorlunda vagnar! Utsikten här är bedårande! Går inte att få fram med min kamera. Tror inte att det går att bo här om man inte åker hiss! 😉

   Kram!

 3. Birgittha skriver:

  Så skönt att du mår bra, men har ni inte sportlov denna veckan som kommer nu(v9), vi har ju haft vårt här nere och imorgon börjar vardagen igen. Jobbar som lärarvikarie på ett gymnasium och undervisar i företagsekonomi och entreprenörskap och har haft ett skönt sportlov!! kram Birgittha

 4. Snurran skriver:

  Härligt att du känner dig bättre! Det är ju trots allt en lite lugnare vecka på jobbet som väntar, det är ju sportlov 🙂 Välkommen tillbaka!

  • @ Snurran: Ja, jag hoppas verkligen att jag inte går iväg för tidigt. Så att det blir bakslag, så att jag blir sjuk igen. Eller att jag smittar. Mycket skönt att det blir en lugn vecka, annars så hade jag nog varit mer nervös i kväll över att jobba igen i morgon. Och tack! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: