Tisdagen den 21 februari

Som jag skrev i går kväll, så fick jag ont i halsen i går kväll. Var också väldigt trött efter den sömnlösa söndagsnatten. Borzko kom också hem från jobbet, genomförkyld. Han var snorig, hostig, och hade ont i kroppen. Så vid åttatiden så la vi oss båda två för att sova… Jag var helt slut, och hoppades på åtta timmars sömn. Men det blev det tyvärr inte, för jag sov dåligt även i går natt. Delvis så berodde det nog även på halsontet. 

Tog tempen i morse, för att se om jag hade feber. För om jag hade haft det, så hade jag ju självklart varit hemma från jobbet. Men jag hade prick trettiosju komma noll. Så jag åkte iväg till jobbet. (Och det hade Borzko redan gjort också).

Och den här veckan så jobbar jag på den bästa platsen när jag är förkyld, i diskrummet, och på den sidan av diskmaskinen där det är smutsig disk. Där har jag inte någon kontakt med ren disk, och inte heller med några människor. Så det är ju klart bästa platsen när man inte mår bra. 

Arbetsdagen gick väl rätt så hyfsat ändå, trots allt. Man går ju på rutin, och har ju egentligen inte tid att känna efter.

Mycket skönt ändå när arbetsdagen äntligen var slut, och jag fick åka hem och lägga mig att vila i soffan. 

Insåg att jag tyvärr inte skulle orka gå på ”Kör för alla!” under kvällen… Mycket, mycket tråkigt att missa det… Och extra tråkigt eftersom det är sportlov nästa vecka, och då är det ingen kör… Men jag hade aldrig orkat med det i kväll. Och jag hade inte klarat av att sjunga med min onda hals.

Jag låg sen i soffan nästan hela eftermiddagen och in på kvällen. Utanför fönstret var det strålande sol, och en försmak av våren. Men jag låg bara inne och tyckte synd om mig själv. 

Började att läsa i en ny bok: ”I skydd av skuggorna” av Helene Tursten, och hann läsa rätt så mycket i den. Lite allmänt datorsurfande blev det också, och musiklyssnande förstås, och lite wordfeudspelande.

Borzko kom hem från jobbet och mådde ungefär som jag gör, och som han gjorde i går kväll… Så vi ska väl snart gå och lägga oss båda två… Fast klockan bara är halvåtta… 

4 Responses to Tisdagen den 21 februari

 1. Gunilla skriver:

  Hej Bim!
  Det är nog det bästa att få krypa ner i sängen när man inte mår bra. Ja, det blir väl inte lättare att sova med en förkylning.
  Usch vad man dåligt man mår när näsan är täppt och halsen svider.
  Krya på dig, får väl inbegripa maken med.
  Kram/Gunilla

 2. annebelle skriver:

  Uow, jag har varit hemma och varit sjuk en vecka nu. Fortfarande jätteförkyld och blir borta resten av veckan. Inte kul. Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: