Veckans teveprogram – vecka 07

Veckans teveprogram – vecka 07: 

”Grammisgalan 2012” 

Bra gala med mycket bra uppträdanden av bland annat Thåström, Amanda Jenssen och Tove Styrke. 

Men tråkigt att dom klipper ner galan så mycket… Hade till exempel gärna sett när Björn Skifs fick ta emot hederspriset. 

“The Voice Sverige” 

Sista programmet med Duellerna. Nästa vecka så börjar Liveshowerna. Och tur är det, för annars hade jag nog inte fortsatt att titta. Känner mig inte speciellt engagerad. Men nu kanske det blir roligare och mer spännande. 

”Melodifestivalen 2012” 

Och deltävling tre blev ju verkligen en speciell omgång… Kan inte riktigt förstå hur folk kan bli så otroligt upprörda, arga och engagerade i att ”fel” låt gick till Finalen. Det är ju faktiskt bara ett underhållningsprogram! Folk kanske borde engagera sig i något viktigare istället… 😉 

Det blev inte som jag ville heller. Men jag bryr mig inte så mycket om det. Jag hade en favorit den här gången, och det var Andreas Johnson. Annars så tyckte jag det var en svår omgång. Jag ändrade mig lite fram och tillbaka. 

Men till slut så tyckte jag att Andreas och Mattias skulle gått till Finalen. Och Youngblood och Björn Ranelid & Sara Li till Andra Chansen. Och att Molly skulle bli femma. Och utslagna direkt, Love Generation, Carolina, och Maria. 

Men så blev det ju nu inte. Utan det blev ju Molly och Björn & Sara Li till Finalen. Och Youngblood och Andreas Johnson till Andra Chansen. 

2 Responses to Veckans teveprogram – vecka 07

  1. Anonym skriver:

    jag håller med när det gäller melodifestivalen… Men jag tänker alltid Eurovision Song Contest … Många förstår nog inte att om vi inte är med i Eurovision Song Contest så blir det inte någon melodifestival i sverige…(underhållningsprogram). Sveriges final är en deltävling Eurovision Song Contest…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: