Söndagen den 19 februari

 

Även i morse så larmade min mobil vid kvart över sju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade halvnio, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr, så åt vi frukost. 

Borzko åkte sen iväg även i dag till Högdalshallen för att träna. 

Själv så var jag hemma och inne. Och höll på med mina vanliga sysslor: lite hushållsarbete, lite wordfeudspelande, en hel del datorsittande, mycket musiklyssnande, och mycket bokläsning. 

Läste ut boken ”Svikaren” av Katarina Wennstam. Den var mycket, mycket, mycket bra. Men mitt blogginlägg om den kommer inte förrän den nionde mars, då recensionsdatumet är. 

Vid halvettiden så kom Borzko hem från gymmet, och då blev det lite lätt lunch. 

Sen så gjorde vi oss i ordning för att åka iväg och träffa släkten. 

Vid halvtvåtiden så kom Jimmy hit och hämtade upp oss. Vi åkte sen vidare och hämtade upp min pappa. (Tyvärr så kom inte min mamma med i dag, för hon mådde inte bra). Och slutligen så åkte vi och hämtade upp Jenny. (Mattias kunde inte komma med i dag, för han jobbade extra). 

Vi åkte sen hem till min syster och hennes sambo, för min systerson skulle fira sin födelsedag där hos dom, eftersom han håller på och renovera i sin lägenhet. 

Här är två kort från eftermiddagen. Det blev bara tre personer som fastnade på mina fotografier i dag, födelsedagsbarnet plus min favoritsysterdotter och min favoritsysterdotterdotter. 

 

Vi fikade och åt en massa gott till. Och det var, som alltid, lika trevligt att träffa mina kära släktingar. 

Vi kom dit med tvåtiden, och åkte sen hem vid halvfemtiden. Vi skjutsade hem Jenny och min pappa. Men Jimmy följde med Borzko och mig hem, för att äta middag med oss. Jenny fick ju självklart också följa med om hon ville, men hon skulle hem för att sova, eftersom hon sen skulle jobba natt. 

Pizza från Lilla Bas blev det för Borzko och Jimmy. Själv så var jag inte så sugen på pizza i dag, så jag åt bara lite rester från kylen. 

Efter en fika och en pratstund så åkte Jimmy sen hem till sig. Och Borzko och jag satt och slöade med våra datorer. Klockan åtta så satte vi igång teven för att titta och lyssna på ”Så ska det låta”. 

2 Responses to Söndagen den 19 februari

  1. Karin skriver:

    Väntar systerdottern sitt andra barn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: