”En helg på landet” (The Tennis Party) av Madeleine Wickham (Sophie Kinsella)

———

”En helg på landet” (The Tennis Party) av Madeleine Wickham (Sophie Kinsella) – 1998 (1995) (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman)

———

Det var Patricks idé att Caroline och han skulle anordna ett veckoslut med tennis för några vänner. De äger ju den perfekta inramningen: ett stort vackert hus med stall, cocktailbar, bubbelbad och naturligtvis en gräsplan med en äkta domarstol från Wimbledon.

Drinkarna på terrassen på lördagen bildar upptakten till två dagar med vredesutbrott, obehagliga överraskningar, avslöjanden och en oinbjuden gäst. Att en helg på landet kan innehålla så mycket mer än några tennismatcher!

Det är precis det slags lysande och uppsluppna roman du önskar läsa i hängmatten med kyld drink tillhands, skrev Daily Mail om Madeleine Wickhams debutroman. Hon är utbildad musiker och arbetar även som journalist.”

(Kopierat från bokus.com)

———

Jag har alltid tyckt om Sophie Kinsellas böcker. Och nu har jag även köpt gamla begagnade böcker som hon gav ut på mitten av nittiotalet under sitt riktiga namn Madeleine Wickham. 

Den här boken är hennes debutroman. Jag tyckte boken var riktigt bra. Även om jag kanske tycker att hennes senare böcker är något bättre. 

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 3,5 av 5.

———


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.