”Dags att bli smal! – LCHF på mitt sätt” av Katrin Zytomierska – 2011

———

”Dags att bli smal! – LCHF på mitt sätt” av Katrin Zytomierska (2011) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Dokumentär)

———

Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 33 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare.

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon ”svullat” i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle ”rinna av” henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat.

Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Med en mångårig tio-i-topp-blogg och runt 300 000 trogna läsare per vecka är det många som har väntat.

Bli smal med Katrin du med!

(Kopierat från adlibris.se)

——–

Den här fick jag som recensionsbok utan att jag hade begärt den. Och jag har nog inga planer på att gå över LCHF-kost. Men jag tyckte ändå om att läsa boken. Jag läste Katrins blogg för ett par år sen, och i boken skriver hon ungefär på samma sätt som i bloggen. Hon har ju ett mycket speciellt och personligt sätt att skriva på, så boken är rolig att läsa. Det är mycket fina fotografier i boken också, tagna av hennes man Bingo Rimér. 

Tror att boken är mycket bra för dom som funderar på att gå ner i vikt med LCHF. Den är mycket peppande, och recepten verkar vara lätta och bra. Så jag kan rekommendera boken. 

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 3,5 av 5.

———

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Lind & Co Förlag.

Här har jag bloggat om boken tidigare.

———

4 Responses to ”Dags att bli smal! – LCHF på mitt sätt” av Katrin Zytomierska – 2011

 1. M skriver:

  Jag inväntar med spänning recention av ;

  Felicia Feldt :Felica försvann

  Ninni Schulman : Pojken som slutade gråta

  🙂

 2. […] Katrins andra bok är en fristående fortsättning på hennes första bok, ”Dags att bli smal – LCHF på mitt sätt”.  […]

 3. […] ”Dags att bli smal – LCHF på mitt sätt”. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: