Lördagen den 31 december

I morse så blev det dom vanliga morgonrutinerna.

Vi funderade sen på om vi skulle gå ut och gå en promenad, för det var soligt och fint ute. Men vi var lite lata och struntade i det. Vi satt mest och slöade bara, med våra datorer och böcker.

Hade tänkt gå ut och äta på någon av restaurangerna här i Centrum på kvällen, förmodligen Antonios, tillsammans med mina föräldrar. Men tyvärr så ringde min mamma och sa att hon inte mådde bra, och hon ville inte träffas, utan hon ville bara vara hemma och ta det lugnt.

Då tänkte vi att vi skulle gå på bio på eftermiddagen i stället, och jag bokade biljetter till ”The Girl with the Dragon Tattoo” klockan halvtre.

På vägen dit så skulle vi lämna vårt extrabord till Mattias i Högdalen, och också åka förbi Jenny på jobbet i Västberga, för att ge henne en nyårskram.

Men precis som restaurangbesöket, så blev det inget av biobesöket heller. För bilen startade inte. Jag skrev ju om våra bilproblem förut, och vi trodde ju att vi hade löst problemet, men tydligen inte… För nu var bilen helt död, och gick inte igång. Så det är någonting som tydligen står och drar ström, och drar ur batteriet. Eller så är det något annat fel.

Först tänkte vi be Mattias om starthjälp, eller någon granne, och åka på bio i alla fall. Men sen så struntade vi i det. Jobbigt att stå med bilen i Heron City sen, och inte veta om den ska gå igång sen eller inte.

Så vi struntade i både restaurangbesök och biobesök.

Gick ner till Centrum en sväng och handlade mat till middag och gott till kvällen.

Och sen gick vi hem och slappade igen, med böcker och datorer

Vid femtiden så kom Jenny och Mattias över, för att låna vårt extrabord och några extrastolar. 

Sen så åt Borzko och jag middag efter det. 

 

Nu blir det bara slappande och softande resten av kvällen. Vi firar Nyårsafton för oss själva. Gott att äta blir det, och så tittar vi väl på teve eller på film. Hoppas sen på helt klart och fint väder vid tolvslaget, för vi har ju en fantastisk utsikt här på fjortonde våningen. Det ska bli kul att se alla fyrverkerier, raketer, och smällare härifrån. 

Gott Nytt År igen alla mina kära bloggläsare!

Ni har väl sett min lilla, lilla årskrönika här nedanför!

Och min tjusiga Nyårshälsning! 

😉 

3 Responses to Lördagen den 31 december

 1. Josefin skriver:

  Tråkigt att din mamma inte mår bra, hoppas att hon mår bättre imorgon. Vad besvärligt med bilen. Man är ju i så stort behov av bil så det är inte roligt när den krånglar (och dyrt brukar det kunna bli också). Hoppas att det bara är något litet och billigt fel.

  Om det är klart väder får du gärna dela med dig av dina fotografier sen, alltid kul att se 🙂

  Vi är också bara hemma ikväll, tycker inte att nyår brukar vara så speciellt, också är det lättast med tanke på att Ella sover bäst hemma.

  Gott nytt år!

  Kramar

  • @Josefin: Ja, det är tråkigt för mamma när hon mår dåligt. Och för pappa. Men det är nog inte så mycket att göra åt. Det är nog bara att acceptera att det är så nu för tiden.

   Tråkigt när bilar krånglar. Hoppas verkligen inte att det blir för dyrt.

   Jag fotograferar nog om vädret är bra vid tolvtiden. Och bloggar i morgon.

   Visst är det skönast att vara hemma när barnen är små. Det var vi alltid också.

   Gott nytt år!
   Kram!
   🙂

 2. […] har ju redan bloggat om dagen på min Nyårsafton, fram till sextiden på kvällen. Här är en länk till det inlägget. (I det inlägget finns också länkar till en liten Årskrönika i minimiformat plus min lilla […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: