Torsdagen den 29 december

I morse gick jag upp halvåtta, som nästan alltid på mina lediga dagar. Efter morgonbestyr, frukost, och lite diverse hushållsbestyr, så satte jag mig med datorn.

Sen så satt jag länge med datorn, och gick igenom alla bokförlagens vårkataloger. Och så mailade jag mina önskemål om recensionsexemplar. Det blev nästan trettio stycken böcker som jag ville ha. Men vi får väl se hur många jag får. Alla får jag nog inte. Men inga alls blir det nog inte heller. Utan några stycken kommer nog att ramla ner i brevlådan. *håller tummarna* Jag fick i alla fall mail tillbaka av några förlag, så fyra böcker är jag i alla fall lovad redan. 

Efter datorsittandet så blev det lite allmänna hushållsbestyr. Och efter det så satte jag mig och läste i boken som jag började på i går, ”I tystnaden begravd” av Tove Alsterdal. Läste också sen ut boken under kvällen. Mycket, mycket bra var den. Recension kommer inte förrän den 26 januari. 

Världens pådrag var det nere på Centrumparkeringen vid femtiden. Det kom två ambulanser, två polisbilar, och fyra brandbilar. Men det hände inte så mycket mer sen vad jag såg, så det var nog bara något falsklarm. 

 

Borzko kom från jobbet vid halvsjutiden i dag. Klockan åtta så satte vi igång teven, och så tittade vi på ”Eldsjälsgalan” i TV4. Spelade Bingolotto gjorde vi också, men ingen vinst blev det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: