Tredje Advent i dag…

Helt otroligt att det redan är den tredje advent i dag… Det känns inte alls som om vi är så nära jul. Mycket är nog därför att det inte finns någon snö, och inte heller har det funnits någon snö alls hittills, utom i några timmar tidigare i veckan.

Den här helgen har varit bra och mysig, precis som den förra helgen var. Det enda som har saknats den här helgen också, precis som den förra helgen, var umgänge med Jenny. Hon bara jobbar, jobbar, och jobbar, och hinner sällan med att träffas nuförtiden. Nu är det ”bara” lite drygt två veckor sen vi sågs. Men tidigare under hösten så gick det en gång över fyra veckor mellan att vi sågs. Det är lite väl länge tycker jag, med tanke på att vi bara bor fem minuter med bil från varandra. Jimmy träffar jag ju desto mer, cirka två gånger i veckan ses vi nog oftast. Men, men, det är bara att acceptera att det är så med Jenny.

Nu är det bara nio arbetsdagar kvar fram till jullovet. Och då är vi lediga i sjutton dagar. Det ska bli så himla skönt. Jag ska bara ta det lugnt, och så ska jag läsa, läsa, och läsa. 

Julafton kommer att firas här hos oss. Och vi kommer att bli tolv eller tretton personer här som ska äta julmiddag. Det ska bli mysigt att fira första julen här i vår nya lägenhet. Men det kommer att bli lite trångt när vi blir så många, fast det ska nog gå bra.

Jag är klar med flertalet av julklapparna. Har köpt klart till alla utom till dom allra två viktigaste: Jimmy och Jenny. Men ska nog fixa dom under veckan som kommer. 

Ska nog börja att julhandla lite mat nu i veckan också.

Lite annat att göra i veckan också har jag. Tandläkaren i morgon, och så Frissan på onsdag. Tråkigt att göra dom besöken, och dyra blir dom också, men resultatet efteråt är ju trevligt. 

Det här vara bara lite tankar såhär på söndagskvällen. Jag sitter här med datorn i knäet, och med hörlurar i öronen, och så lyssnar jag på min favoritmusik just nu: ”Så mycket bättre”-låtarna från årets program. Borzko sitter och tittar på fotboll på teve. Och det lär han väl fortsätta med ett bra tag till. Han ska ju inte jobba i morgon, eftersom han är sjukskriven efter sin operation på ryggen. Själv ska jag väl snart gå och lägga mig, eftersom jag ska upp tjugo över fyra i morgon bitti.

2 Responses to Tredje Advent i dag…

  1. camilla skriver:

    Jag tycker verkligen om dina sådana här inlägg! Längre, informationsrika! Det är kul att läsa om hur andra ska fira jul, familjerelationer och sådant som du skrev om här. Jag har träffat min bror 4 gånger i år och vi bor också 5 minuter ifrån varandra.. min mamma bor 5 timmar bort men vi har ändå setts fler gånger. Julen firas dock här hemma med sambon och min mamma kommer hit! Det ska bli jättemysigt men också lite jobbigt (att hon ska bo med oss i flera dagar, du förstår säkert vad jag menar 😉 ) Juldagen firas hos sambons släkt ute på landet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.