Fredagen den 25 november.

I dag var det en lite rörig dag på jobbet. Och det berodde på flera orsaker. En av dom var att vi hade personalbrist med en person. En annan var att vi hade lite ”frysrensning” och serverade en hel massa olika rätter, och då blir det alltid lite rörigt. En tredje orsak var att det hände en arbetsplatsolycka på en kollegas mans jobb. Min kära kollega Snurran med bloggen Filijokus Funderingar har skrivit lite mer om dagen. 

Vi adventspyntade på jobbet i dag också. Alla stjärnor hängdes upp i fönstren. 

Och även lite annat pynt kom upp. 

Vi hade också lite mysigt till morgonfikat, med tända ljus. 

Efter arbetsdagens slut så åkte jag direkt hem till Farsta. Borzko var hemma när jag kom hem, för han hade sin veckans lediga dag i dag. Och även den här veckan så hade han köpt tulpaner till mig. 

Efter en fika så gick vi sen båda två ner till Centrum för lite shopping. Vad jag köpte har jag redan bloggat om i ett eget inlägg. Vi handlade också några kassar mat på Hemköp innan vi gick hem igen. 

Var bara hemma en kort stund, och sedan åkte vi till Västberga och hämtade upp Jenny på jobbet. Vi åkte sen hem till henne i Högdalen. Först var vi i Centrum för Jenny skulle handla på Systembolaget och Konsum. 

Sen gick vi hem till henne och hämtade Thore. En kort promenad blev det med honom. Och vi köpte även sen med oss pizza på vägen hem. 

Efter middagen så fikade vi och satt och pratade. (Mattias var inte hemma, för han var ute med sitt jobb). 

Vid halvåttatiden sen åkte vi alla tre därifrån. Jenny tog tunnelbanan in mot stan. Hon skulle möta upp kompisar, och sen ut och festa. 

Borzko och jag åkte hem, dukade fram lite gott att äta och dricka, och satte oss sen för att titta och lyssna på Idol. Det blev också Hellenius Hörna och Idol Extra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.