Bloggtrött…

Känner mig lite bloggtrött just nu… 

Tror att jag ska försöka att ändra mitt bloggande lite…

Ska kanske sluta med mina vanliga dagliga inlägg…

Och mobilblogga istället… 

Jag vet att jag har skrivit det här förr, men så har det ändå blivit samma gamla vanliga inlägg. Men nu ska jag försöka igen. Mobilblogga flera korta inlägg under hela dagen och kvällen, istället för att blogga mina vanliga inlägg på kvällen. Och så kanske något samlingsinlägg på kvällen med bilder. 

Får se hur det blir. Ska i alla fall testa och känna efter hur jag vill göra. För just nu känner jag mig rätt så trött på bloggen… Och jag har ju faktiskt bloggat varje dag, och flera inlägg varje dag, i över sex år nu… 

Kom gärna med synpunkter. Saknar faktiskt alla kommentarer som jag fick förr. Nuförtiden får jag mycket färre kommentarer. Trots att jag har cirka femhundra sidvisningar per dag i snitt. 

Vad tror ni om mina tänka förändringar? Eller vill ni ha det som jag har haft? Vad är det bästa med min blogg? Och det sämsta? Kom gärna med åsikter! 

22 Responses to Bloggtrött…

 1. E skriver:

  Det låter som en bra idé tycker jag 🙂 Bara du inte slutar blogga så! Jag tycker att det bästa med din blogg är allt,har inte några klagomål 🙂

 2. Anonym skriver:

  Tror att man inte vågar kommentera längre för såfort man avviker från din åsikt blir man påhoppad för att man är anonym, osympatisk och du gråter ut för alla ”elaka” kommentarer. Vad hade du väntat dig liksom? haha

  Så trots att du skriver: ”kom gärna med åsikter”. Så gör jag ogärna det, liksom många andra.

  de ända som kommer skriva är de som alltid stryker allt och alla medhårs, och de kommer tjata på dig att fortsätta.
  Vill du att jag verkligen skall skriva min åsikt, så säg det. Så gör jag det såfort jag fått ditt godkännande, men då vill jag inte bli påhoppad av mat-tants-maffian som huserar i denna bloggen.

  Allt gott! // Goeran

  • @Goeran: Nej, jag vill inte att du skriver din åsikt. Jag tycker att du redan har gjort det i den här kommentaren. Förstår faktiskt inte varför du läser min blogg överhuvudtaget… Det kanske du i och för sig kunde ta och svara på varför du gör?!

 3. Maria J skriver:

  Får lite rysningar av inlägget ovan…. Hoppas du inte tar åt dig Bim.
  En blogg är ju en dagbok på nätet, ditt liv och dina tankar. Om man inte gillar det som står så får man väl följa en annan blogg. Vad är det du ovan vill kritisera? Hur Bim lever sitt liv? Kan liksom inte förstå varför man fortsätter läsa om man känner sig påhoppad av någon ”mat-tants-maffia”.
  Jag gillar din blogg därfär att du skriver om det vanliga livet; det som de flesta av oss lever. Skulle sakna dig enormt om du slutade. Om du sen väljer att förnya ditt sätt att blogga spelar inte så stor roll för mig.
  Kram! Ha en skön första advent 🙂

  • @Maria J: Tack för din kommentar. Jag tycker som du. Jag skulle aldrig läsa en blogg som jag inte tycker om. Och inte heller om jag blev påhoppad.

   Kram tillbaka! Hoppas att du också har en skön första advent! 🙂

 4. Caroline skriver:

  Jag tittar in på din blogg varenda dag just för att du skriver den bästa och trevligaste bloggen! Charmen med den är att du skriver om det vardagliga och på ett inspirerande sätt. Att följa din blogg sätter guldkant på vardagen – det säger väl det mesta!?!

  Många förstår säkert inte hur mycket tid och arbete som ligger bakom en sån här välskriven och charmig blogg, men jag gör det och jag uppskattar det!

  I början följde jag din blogg främst för dina bokrecensioner, men snart började man tycka om allt annat du skrev om också. Jag skulle verkligen sakna bloggen om du la ner den eller slutade uppdatera så ofta. Men någonstans måste man nog känna att man främst bloggar för sin egen skull. Hoppas att du hittar ett sätt att blogga som du själv trivs med 🙂

  Hoppas du inte tar åt dig av dumma kommentarer. Din blogg är superbra precis som den är!!

  Kram!

  • @Caroline: Tack så mycket för din kommentar. Och visst ligger det mycket jobb bakom min blogg. Det tar en hel del tid varje dag. Oftast tycker jag att det är värt det. Men ibland så kan jag tröttna lite. Fast när man får dessa kommentarer, då känner jag ju verkligen att det är värt det.

   Lite tar jag alltid åt mig av elaka kommentarer. Men tack och lov så uppväger ju alltid dom snälla.

   Kram! 🙂

 5. Majsan Ekberg skriver:

  Kan bara hålla med dom två ovanstående skribenterna……Jag började oxå läsa din blogg pga av dina boktips,som du ju redan vet.Men plötslig var jag fast ( jag som trodde jag avskydde bloggar ) och kunde inte bli att följa dig varje dag.Jag älskar din blogg (precis som Maria J och Caroline skriver) för att den är trevlig och att man får följa ditt liv och din vardag.När man kommer hem från jobbet och du inte har bloggat känns det jättekonstigt och man blir lite besviken men du har ju ingen skyldighet att blogga varje dag. Nästa dag när du är tillbaka på bloggen igen blir man JÄTTEGLAD!!

  Kan inte förstå påhoppet från anonym????? Varför läsa något man uppenbarligen retar sig på?

  Och att Bim inte skulle låta sina bloggläsare ha sina egna åsikter tycker jag INTE alls stämmer. Vi har tyckt olika många gånger och jag har ALDRIG kännt mej påhoppad för att jag haft annan åsikt. Tvärtom …..är det trevlig att diskutera olika åsikter……Har inte stött på några andra mattanter heller=))

  Nej skit i vad Anonym skriver.

  Fortsätter du blogga som vanligt blir jag jätteglad men du ska självklart göra det som känns bäst och enklast för dej!!

  Nu när jag (enl Anonym) har strukit dej medhårs….önskar jag dej en skön kväll i tv-soffan. Kraaam

 6. Junitjej skriver:

  Personligen så tror jag att inte det är så bra att mobilblogga, för då är risken att inläggen blir FÖR många. Man hinner inte läsa alla dina uppdateringar. Om du är bloggtrött, varför inte nöja dig med ett inlägg per dag? Mer än så behövs inte. Så tycker jag iallafall, men du väljer själv.

 7. steffanie skriver:

  Lusten att blogga går upp och ned tycker jag som hållit på sedan 1998. Ibland har man inte så mycket säga eller föredrar att behålla det man faktiskt vill säga för sig själv – ibland vill man dela med resten av världen. Ibland räcker ett foto. Att ta en paus från bloggen är iaf inte fel, det kan ge skrivlusten tillbaka. Så lyssna på dig själv helt enkelt!

 8. Rasmusmatte skriver:

  Det låter väl jättebra. Jag beundrar alla som orkar blogga så mycket som ex du. Själv skulle jag inte fylla en blogg. Lycka till med det nya. Jag kommer att läsa som jag brukar

 9. Viola Vamp skriver:

  Jag kan absolut rekommendera att mobilblogga! Det är verkligen knepigt att hålla ihop både jobb, fritidsaktiviteter, umgänge i irl och(!) bloggandet. Mobilbloggningen gör att jag kan blogga överhuvudet taget.

  Gillar din blogg för övrigt, som du vet! 🙂

 10. camilla skriver:

  Jag gillar dina vardagsinlägg med mycket text och mycket bilder. Din blogg känns trygg på något vis, något som ”alltid” finns där och är stabilt.. Men jag förstår att du blir bloggtrött, det är ju mycket tid som läggs ner på bloggen. Jag tycker det räcker med ett inlägg om dagen istället för alla dessa du publicerar nu, eller som du säger, kortare mobilinlägg istället. Jag följer med i utvecklingen i vilket fall.

 11. Maria,kiruna skriver:

  Jag har glömt av att kommentera i din blogg . Jag läser den varje dag och tycker jätte mycket om den gör du på det sätt som känns bäst för dig själv ibland kan det vara skönt att variera kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.