Veckans teveprogram – vecka 45.


Jag tittade förstås på Finalen i Robinson 2011, eftersom jag har sett alla dom tidigare avsnitten. Lite skönt att det är slut nu, eftersom jag har tröttnat lite på att följa det.  Jag tyckte att det var helt klart rätt person som vann, Mats. Och dom övriga två i finalen, Hanna och Ola, var också rätt personer att vara där. Så det kändes väldigt rättvist och bra i år. 

Idol följer jag ju gärna. Tycker att det är så väldigt bra ungdomar som är med i år. Den här veckan kändes det verkligen att det var dags för André att åka ut. Jag tycker inte att han har haft riktigt lika bra utveckling som dom övriga fem. Så det var bra att det var André som fick lämna. I den här ordningen tyckte jag att dom var i fredags: Amanda F, Amanda P, Robin, Molly, Moa, och André. 

Hellenius Hörna tycker jag är ett bra ”pausprogram” i Idol. En av mina stora favoriter var med den här veckan: Magnus Uggla. Ett kul och bra program var det. Kan verkligen rekommendera Magnus Ugglas nya skiva. Här är en länk till den på Spotify.  

Idol Extra i TV 11 som går direkt efter det ordinare Idol-programmet, tittade jag också på. Rätt så roligt, med bra programledare.  

Så mycket bättre tycker jag är ett mycket, mycket bra program. Den här veckan var det Timbuktus dag.  Och jag tyckte att det var mycket hög klass på programmet, och på musiken, även den här gången. 

Här är en Spotify-länk till dom låtarna som har varit med hittills. 

Tittade också på ett program på TV4 Play i datorn, som jag hade missat i veckan. Det var det andra avsnittet av Berg flyttar in. Och den här gången så flyttade hon in hos Dr Alban. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.