Söndagen den 9 oktober.

I morse så larmade min mobil klockan halvåtta, som nästan alltid på lediga dagar. Jag var supertrött i går kväll, och somnade redan vid halvtolvtiden, och det var skönt med åtta timmars sömn i natt.

I fredagsnatt så sov jag jättedåligt, och jag vet inte faktiskt inte alls varför. Blev inte alls många timmars sömn då. Hade lite lätt huvudvärk sen hela dagen i går, förmodligen på grund av sömnbrist.

I morse var huvudvärken borta, men tyvärr så vaknade jag istället upp med lite halsont. Hoppas verkligen inte att jag åker på en förkylning igen. Det var ju inte alls länge sen. Bara cirka en månad sen som jag sov mig igenom en hel helg efter en förkylningsvecka på jobbet.

Jag gick upp halvåtta, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det en mugg kaffe och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp halvnio, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr, så blev det frukost, mera kaffe, och en pratstund.

Jag ringde mina föräldrar för att höra om dom ville träffas på en promenad. Men Mamma mådde inte så bra i dag, och ville inte gå ut.

Jag struntade då också i promenaden, och bestämde mig för att göra ingenting på hela dagen.

Så resten av förmiddagen, och under den första delen av eftermiddagen, gjorde jag typ ingenting. Eller lite, lite hushållsbestyr blev det förstås ändå. Sen så spelade jag lite Wordfeud i min iPhone. Jag satt en hel del med datorn och skrev några blogginlägg, facebookade lite, läste lite bloggar, och läste nyheter. Och mest av allt så läste jag i en ny bok: ”Den felande länken” av Stefan Tegenfalk.

Borzko var iväg till Vårdcentralen en sväng, för att lägga om sitt operationssår. Det hade blött igenom och vätskat sig i natt också. Resten av dagen så slappade han också, och läste mest i sin bok.

Sen vid tretiden så åkte vi över till Jimmy i Fagersjö. Vi hade suttit i går och diskuterat ”OnlinePizza” som man kan beställa på nätet i datorn, eller i en App i iPhonen, och var nyfikna på att testa det. Så vi beslöt oss för att göra det i dag, tillsammans med Jimmy.

Och så blev det då middagsmat från OnlinePizza hos Jimmy. Vad jag tyckte om det, och hur det fungerade, det har jag bloggat ett eget inlägg om.

Vi fikade och satt och pratade en stund efter maten, och efter några timmar sen så åkte Borzko och jag hem till Farsta igen.

Resten av kvällen delade jag mellan bokläsning, datorsittande, och Wordfeud-spelande.

Och jag hade lite tur i mitt Wordfeud-spelande i dag. Lyckades få två ”rullningar”. En på startordet, och en mitt i ett spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: