Dagens Shopping – 110918 – 1 – Länna Sport – Fjällräven Greenland Women Winter Jacket Green.

Jag köpte ju en svart jacka i går. (Här är länk till inlägget som jag bloggade om det.) Men när jag kom hem så kändes det lite tråkigt… För jag har ju en exakt likadan svart jacka, fast i vår-och höst-modellen, utan foder. (Här är länk till inlägget om den gamla jackan.)

Satt och tittade på nätet, och kände då att jag helt klart kunde tänka mig en blå jacka. Gjorde ju då ett försök i går att få tag i en, men lyckades inte. Inte heller verkade den att finnas någonstans på nätet att beställa. (Här är en länk till hur den blåa ser ut, klicka på Uncle Blue, det är den ljusare av dom två blåa jackorna.)

Bestämde mig då för att byta till en grön jacka. Jag gillar verkligen den färgen, men jag har haft lite svårt för den förut, för jag har alltid tyckt förut att det är lite ”skogsmulle”, ”scout”, ”fågelskådare”, ”tönt”, ”nörd” över den. Men insåg att det är larvigt att tänka så, för jag tycker ju egentligen att färgen är snygg. Så jag bytte den svarta jackan mot en grön.

(Förrförra året när jag köpte min Canada Goose-jacka, så höll jag också på och velade. Då köpte jag först en vit jacka, bytte till en svart jacka, och bytte igen till en röd jacka. Den röda jackan blev jag sen supernöjd med. Och det är jag fortfarande.) (Här är en länk till ett inlägg som jag bloggade om det, och det finns fler länkar i det inlägget, till den svarta och den vita jackan.)

Och så här ser då alltså min nya jacka ut.

14 Responses to Dagens Shopping – 110918 – 1 – Länna Sport – Fjällräven Greenland Women Winter Jacket Green.

 1. Marisa skriver:

  Den var snygg Bim,gjorde du rätt i,militärgrönt är underskattat,många har ju just svart bara för att det är enklast liksom.Kram.

  • @Marisa: Tack! Ja, jag har haft svart i så många år nu, och känner att jag håller på att försöka att gå ifrån det nu . Älskar ju min röda jacka. Och jag tror att jag kommer att gilla den här också. Kram! 🙂

 2. En dag i taget skriver:

  Grön, i den nyansen, är inne i höst såg jag på något tv-program häromveckan…

  Jag tycker du passar bra i den gröna. Det passar också till allt… Svart, blått osv… Tycker du passar i andra färger än svart också 😉

 3. @En dag i taget: Härligt! Då är jag ”inne” nu då! 😉

  Tack ska du ha! Och jag har köpt stövletter/boots i liknande färg i dag också. Bild kommer om en stund. 🙂

 4. Jenny skriver:

  Du är snygg Mamma, jag gillar att du går ifrån det svarta 😉

  • @Jenny: Tack så mycket min älskade lilla stora Tufsan! 🙂 Jag trivs också med att gå ifrån allt det svarta! 😉 Titta in lite senare i bloggen också. För jag kommer att blogga en bild på en sjal som jag har köpt, och på ett par boots som Pappa har köpt.

   Varför syns inte din WordPress-profil när du kommenterar?

   Puss! <3<3<3

 5. Mariaj skriver:

  Härlig tidlös jacka. Mycket snyggare i grönt!

 6. Kristina skriver:

  Snygg jacka! Har likadan fast svart. Har även den utan foder fast grön 🙂 Nu funderar jag på om jag ska köpa Eccos boots också 😉 Nejdå, går mest i kängor, är hundägare och flänger mest i skogen så kängor är bäst. Snart flyttar ni hem och så får du göra julfint, härligt va? 🙂
  Kram!

 7. Emelie skriver:

  snygg! ska du ha den i vinter? vad tog du för storlek? funderar på att skicka efter en själv men vet inte hur de är storlekarna. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.