Söndagen den 21 augusti 2011.

I morse så kändes det lite vemodigt när jag gick upp… Sista morgonen hemma i lägenheten på förmodligen sex veckor… För nu har vi ändrat våra planer igen. Vi kommer nog inte att bo hemma någonting alls under badrumsrenoveringen. Det blir nog för jobbigt att bo där, utan toalett, utan dusch, och i den allmänna röran… Så som vi har planerat nu, och om vi inte ändrar oss igen, så kommer jag att bo hos Jimmy under hela renoveringstiden. Och Borzko kommer att bo hos sin mamma hela tiden. Sen så får vi träffas på helgerna. Vi får ”dejta” då! Känns jättekonstigt att vara utan Borzko så mycket. Det har vi aldrig varit tidigare på tjugofem år tillsammans… Vi lär väl åka hem till Farsta varje helg för att kolla läget och hämta posten i alla fall.

Efter våra morgonbestyr i morse, så satte vi igång med att göra i ordning i lägenheten inför badrumsrenoveringen och vår flytt. Och så packade vi ner det vi behövde ha med oss.

Som jämförelse med gårdagens mobilbloggade fotografi över parkeringen, så såg den ut så här i morse.

Stod en stund och beundrade min utsikt från balkongen. Jag kommer att sakna den…

Här är packningen som vi tog med oss. Det mesta är förstås mitt… Och bara en liten del är Borzkos.

Och en sista bild på vårt badrum som det ser ut just nu.

”Hej då lägenheten”!

”Hej då huset”!

Jenny och Mattias kom förbi en kort stund precis innan vi skulle åka, för att hämta några saker.

Sen så åkte både Borzko och jag till Jimmy i Fagersjö, jag i Volvon och han i lastbilen.

Jag packade upp mina saker och installerade mig i mitt nya hem.

Efter det så gick Borzko och jag ut på en promenad i det sköna vädret. Vi gick i en timme ungefär, i Fagersjö, mest nere vid Magelungen.

När vi kom tillbaka hem till Jimmy så fikade vi.

Och sen vid fyratiden så åkte Borzko iväg i sin lastbil, till sitt tillfälliga hem, hos sin mamma, i Hallunda.

Jimmy och jag gick då till Fagersjö Pizzeria och Grill, och köpte middag. Jag köpte en pastarätt med oxfilé, grädde, parmesanost, färska champinjoner, lök, svartpeppar, och gorgonzola. Supergod var den!

Nu är klockan sex, och Jimmy och jag sitter med varsin dator. Han spelar datorspel, och jag bloggar. Vi lyssnar på musik också förstås. Och jag spelar även lite Wordfeud i iPhonen. Känns jättekonstigt att jag nu förmodligen ska bo här i sex veckor. Trevligt att bo med Jimmy i och för sig. Och jag tycker det är snällt av honom att han står ut med mig så länge. Men det känns konstigt att inte bo hemma i sin egen lägenhet. Och att inte bo med Borzko. Men det ska ändå bli lite mysigt att ”dejta” Borzko på helgerna! 😉

                            

10 Responses to Söndagen den 21 augusti 2011.

 1. Snurran skriver:

  Låt oss hoppas att renoveringen tar kortare tid än så, men skönt att veta var man ska bo under hela perioden iallafall kan jag tro

 2. @Snurran: Han har sagt 5-6 veckor. Så det lär nog ta det. Men jag känner mig mycket, mycket lugnare nu, när jag vet att jag ska bo här hela tiden. 🙂

 3. Junitjej skriver:

  Vad jobbigt för er att vara ifrån varandra så länge!!

 4. Josefin skriver:

  Jag förstår hur du känner, man vill verkligen kunna bo hemma. Snart har vi bott hos mamma och pappa i en månad och innan vi fått hem det nya köket och allt som ska fixas, nej jag vill inte ens fundera på hur många veckor till det blir. Det går bra att bo här och det är skönt ibland att det oftast finns någon som kan hjälpa till om det är nåt, men hemma är ändå hemma.

  Kan inte Borzko sova hos Jimmy ibland också, ifall att ni längtar efter varann extra mycket 🙂

  Kramar

 5. lotta skriver:

  Tror faktiskt att det kommer ta den tid de sagt minst om jag skall vara ärlig. Ta in på hotell några helger så får ni det extra trevligt och mysigt. Det kan ni ju unna er då ni sparade massa pengar på att inte ha dubbelt boende, behöll er gamla lägenhet, under renoveringstiden.

 6. Emmy skriver:

  Hej Bim! Varför kan jag inte lägga till din blogg i mitt rss-flöde? jag får ju abstinens när jag missar att läsa Bims blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: