Onsdagen den 17 augusti 2011.

I morse så larmade min mobil klockan sex, på den näst sista lediga dagen på sommarlovet… Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen blev det förstås frukost, kaffe, och nyhetsläsning i datorn.

MediaMarkt hade meddelat att dom skulle leverera vår nya tvättmaskin och vår nya torktumlare mellan klockan åtta och tolv i dag. Strax före nio så ringde dom, och några minuter senare var dom här. Så nu står maskinerna i hallen och väntar på att badrumsrenoveringen ska bli klar…

Bestämde mig för en bokläsardag i dag också. Ligger efter med mina bokrecensioner, så jag tyckte att jag behövde läsa en hel del i dag också.

Så större delen av dagen så läste jag i mina böcker. Varvade med stunder vid datorn, och även lite Wordfeud-spelande i mobilen. Lite hushållsbestyr blev det förstås också.

(Och om man tar ett fotografi vid precis rätt tillfälle, så ser det ut som om jag vinner alla matcher! ;-))

Mest soligt under dagen, så jag satt mest ute på balkongen och läste. Jättevarmt och skönt när solen var framme, men ganska så svalt när molnen skymde solen, med en kall vind.

Middag åt jag för mig själv, vid fyratiden. Och sen fortsatte jag som tidigare.

Borzko kom hem från jobbet först vid halvniotiden i dag.

Vacker solnedgång var det i kväll. Korten är tagna vid halvniotiden.

(Fler fotografier från dagen finns mobilbloggade sedan tidigare).

🙂

6 Responses to Onsdagen den 17 augusti 2011.

 1. Josefin skriver:

  Kan tänka mig att du har lite ”börja jobba ångest” idag. Men ändå skönt att du börjar på en fredag, då känns det inte lika illa som att köra igång med fem dagar på en gång.

  Kramar

  • @Josefin: Ja, OM jag har… Superångest inför att börja jobba, och superångest inför badrumsrenoveringen… Men, men, det går nog över. Faktiskt riktigt skönt att börja på en fredag! En dag, så är arbetsveckan över! 😉

   Kram!
   🙂

 2. Junitjej skriver:

  Hur har du gjort bilden? Jag förstår att du inte har fotat av skärmen.

 3. @Junitjej: Jag har gjort en ”print screen”/”screen shot”, eller vad det heter. ”Skärmdump” på svenska kanske. Man tar alltså ett fotograf på det som visas på displayen just då. En superbra och mycket användbar funktion.

  Så här står det att läsa om det i Apples manual för iPhone: ”Så här tar du en skärmavbild: Tryck snabbt på och släpp upp strömbrytaren/vilo- och väckningsknappen och hemknappen samtidigt. En blixt på skärmen visar att en skärmavbild har gjorts. Bilden läggs till i kamerarullealbumet.”

  Förstår du? Fungerar det för dig? Fråga igen annars! 🙂

 4. Junitjej skriver:

  Åh, tack för tipset!! Det funkade!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.